Bedømmelse

Bedømmelser fra omdoemme.dk

 

 • 5/5 StjernerTandlægeskræk
  Jeg har altid lidt af voldsom tandlægeskræk, og har ikke passet mine tandlægebesøg regelmæssigt siden sidst i folkeskolen (er i dag 41 år).De enkelte gange det tidligere er lykkedes mig at komme af sted har været et helvede, – både dagene op til, og værst på selve dagen. Tanken om den smerte og angst jeg ville møde, fik ofte tanker hen på selvdestruktive grimme ting.Af samme årsag kunne jeg til sidst slet ikke overkomme at komme af sted, og det er nu over 8 år siden jeg sidst var til tandlæge. Men så kom smerten (i en over en uge før jeg turde overveje tandlægebesøg) og det blev til sidst så uudholdeligt at erkendte at der måtte gøres noget, så jeg søgte internettet for tandlæger med speciale i tandlægeskræk.

  Jeg fandt frem til Tandlægen Ninna Bergmann hos Tandlægerne Rosenørns Allé, Frederiksberg. Jeg “advarede” klinikken om min tandlægeskræk inden jeg mødte ind, og forklarede at jeg gerne ville i fuld narkose – og få klaret det hele!

  Tandlægebesøget var ikke kun tandbehandling, Ninna indledede besøget med en god snak om årsagen til min tandlægeskræk, som overraskende fik mig til at give tårerne frit løb. Der var plads og forståelse for min skræk, og efter hun forsikrede mig om at det var mig der bestemte tempo, og hvad der skulle gøres, satte jeg mig i tandlægestolen.

  Ninna formodede at berolige mig hele vejen igennem, og fik mig til at slappe af, så det faktisk lykkedes at blive behandlet uden angst og smerte, og tanken om fuld narkose var ikke længere aktuel.

  Jeg har i dag været der for tredie gang, og jeg kunne gennemføre det uden samme skræk og rædsel for hvad der skulle ske, som jeg tidligere havde oplevet. Sikke en befrielse :-)

  Nu har jeg igen an aftalt tid for næste konsultation, og jeg ved allerede nu at jeg ikke behøver være skrækslagen. Tak!

  Bedømt af Steen S.

 

 • 4/5 StjernerErfaren og kompetent behandling
  Hans Henrik: Har haft Nina som tandlæge i rigtigt mange år. Super professionel. Forklarer og rådgiver grundig. Helt tydeligt en erfaren og kompetent behandling
  Bedømt af Hans Henrik L.

 

 • 5/5 Stjernersuper sød og forsigtig
  Jeg har kun godt at sige om denne tandlæge, hun er min tandlæge gud. Jeg har så længe jeg kan huske haft tandlægeskræk, så fandt jeg Nina. Hun har hjulpet mig rigtig meget. Hun spørger hele tiden til hvordan det går og fortæller hele tiden hvad hun gør så jeg ikke bliver bange. Mit største øjeblik hos hende var igår d 2 nov 2011, jeg vidste at jeg skulle have lavet nogle huller i mine “dumme” tænder. Mine “dumme” tænder er mine små fortænder i undermunden, der er/var absolut ingen der kunne bedøve dem godt nok da de er meget følsomme, det isner så frygtelig i dem. Men Nina hun kan! Samtidig var hun meget obs på om det gjorde ondt, da jeg plejede at få ondt og hørte på mig hvis hun lige skulle stoppe, men med hendes gode bedøvelse var der stort set ingenting. Som jeg sagde til hende igår så skriver jeg det her og mener det af hele mit hjerte: Jeg elsker hende for den super gode og søde tandlæge hun er
  Bedømt af Louise N

 

 • 4/5 StjernerMeget professionelle,…
  Meget professionelle, og samtidig meget venlige og imødekommende. Styr på tingene. Både tandlæge og -plejere er meget kompetente. God rådgivning og ingen overbehandling. Ligger nok i den dyre ende for den samme behandling, men det kan betale sig i længden.
  Bedømt af Christian E.

 

 • 5/5 StjernerBedste tandlæg
  Jeg er virkelig glad for min tandlæge Nina Chidekel Bergmann og klinikassistenter. Meget professionel tandlæge, opmærksom og grundig, hun lytter, forklarer og rådgiver. Her får jeg supper god behandling og er ikke bang for tandlægebesøg. Jeg føler og mærker at mine tænder bliver stærkere og sundere og flotere. Nu kan jeg smile til alle og holde mine tænder i mange år. Jeg vil stærk anbefaler Nina især til dem som er ramt af paradentose.Lina Z.
  Bedømt af Lina Z.

 

 • 4/5 StjernerDygtig tandlæge
  Chidekel Bergmann er en dygtig, grundig og professionel tandlæge. Jeg var ikke klar over, at jeg skar tænder, før jeg startede hos Chidekel. Med hendes bistand er jeg sluppet for hovedpine fremkaldt af tænderskæren. Jeg er også sikker på, at jeg med hendes grundige undersøgelser vil have gode tænder livet ud.
  Bedømt af Anne Dorthe L.